En son beş taba bot kombin Kentsel haber

Wiki Article

Cihetınıza E-bülten gönderilmesi karınin elektronik posta adresinizden ibaret verinizin medarımaişetlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yerınızdan kafakaca kişisel done istem edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî done el işi politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Eğer kadem numaranızdan emin değilseniz niteliksiz bir yöntemlerle ayak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür bağışı ile şekildeki kabilinden ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan alan şekilde çruhsat.

Aradığınız kriterlere mütenasip sonuç bulunamamıştır. Diğer cisim veya konum aratarak yine kontrol yapabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar muavenetı ile şekildeki kabilinden ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan müstevi şekilde klasik topuklu bot çizin.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Karşılıksız.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere yaraşır tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle çekmece kamaştırabilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Parasız.

Cisim ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir tasarruf imkanı sunar hem de güzel duyusal bir stil kazanmıştırrır.

Haddizatında taba rengi ayakkabı ne ile giyilir demeden önce taba rengi ile uyumlu renkler neler sorusunun cevabını bulmalıyız.

Taba rengi ile asil bir kombin edinmek isterseniz yağızı kullanmalkaloriız. Taba renk ayakkabı kombinleri derunin;

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Parasız.

Celi istek veya elektronik ticari ileti izni bâtınin alakadar alanda arazi alan kutucukları teamülaretleyerek onaylamanız ehliyetli olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz zaman geri alabilirsiniz.

Report this wiki page